Espanyol

Tanquen per dos partits el camp per la invasió en el derbi

El club blanc-i-blau considera desproporcionada i injusta la sanció i esgotarà totes les vies de recurs

La invasió de camp de seguidors radicals de l’Espanyol que va tallar la celebració del títol de lliga del Barça a la gespa de l’RCDE Stadium ja té càstig. El comitè de competició ha imposat el tancament per dos partits de lliga de l’Stage Front Stadium. L’Espanyol considera “injusta i desproporcionada” la sanció i esgotarà totes les vies de recurs per evitar-la. Si no se’n surt, haurà de jugar en un altre camp els dos primers partits com a local de la temporada 2023/24 a segona A, contra el Racing de Santander i l’Amorebieta.

El comunicat de l’Espanyol

“El RCD Espanyol vol mostrar el seu total desacord amb la, al nostre parer, desproporcionada i injusta sanció imposada pel Comitè de Competició al club que suposaria el tancament de l’Stage Front Stadium durant dos partits arran dels fets esdevinguts al final del passat derbi i recorrerem la sanció a totes les instàncies possibles.

El RCD Espanyol sempre s’ha manifestat en contra de qualsevol acte violent o comportament que pugui entelar la imatge de l’entitat i de la nostra afició. En aquest sentit, el nostre Club ha afrontat sempre les seves responsabilitats actuant de manera exemplar i proactiva quan s’han donat situacions que atempten contra els valors del club i de l’esport. A més, en el cas que ens ocupa i com els mateixos cossos de seguretat han reconegut, el RCD Espanyol va disposar de tots els mitjans i mesures necessaris per a un partit com el disputat el mes de maig passat, col·laborant des del minut u en tot el requerit per autoritats i amb les pròpies forces de seguretat.

Com hem reiterat en múltiples ocasions, aquests comportaments no tenen cabuda al futbol ni a la societat i seguirem actuant de la forma més contundent per erradicar-los de les nostres instal·lacions.

Entenem, però, que aquí s’aplica un criteri desproporcionat i inconsistent amb altres casos que afecta tot el club i els abonats de tots els sectors de l’Estadi. Una sanció que considerem desproporcionada per part del Comitè de Competició, aplicant-se al nostre parer un agreujant exemplaritzant que manca de fonamentació jurídica ni suport tangible més enllà de judicis de valor esbiaixats.

Per tant, en defensa dels nostres legítims interessos i els de la nostra afició, esgotarem totes les vies de recurs i empara a la nostra disposició.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)