Espanyol

Salvi: “Vinc per donar-ho tot i tornar l’Espanyol a primera divisió”

L’Espanyol ha presentat aquest matí Salvi Sánchez, el segon reforç d’aquest mercat d’estiu després de la incorporació de Pere Milla. L’extrem andalús arriba procedent del Rayo per 600.000 euros i firma per a les properes dues temporades. En les seves primeres paraules com a blanc-i-blau, el futbolista de 32 anys ha assegurat que aquest és el repte més gran de la seva carrera i que ha vingut per donar-ho tot i intentar tornar a l’entitat periquita a primera divisió. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Per què ha escollit l’Espanyol?

“Estic molt feliç i content d’estar en aquest grandíssim club. No importa la categoria a on està, sinó en la que estarà. Vinc per donar-ho tot i tornar l’Espanyol a primera divisió”.

“Vaig viatjar el més aviat possible per conèixer la plantilla, la ciutat esportiva i els treballadors del club i fer-ho tot molt més fàcil. He parlat aquests dies amb el Luis. He escollit l’Espanyol perquè per mi és un grandíssim club, el projecte que hi ha és molt important. Ara està a segona divisió però treballarem tots units perquè l’Espanyol estigui a primera”.

És el club més important al que ha estat?

“Sí, és el repte que m’he proposat. Soc un jugador de reptes, m’encanten. És un club molt gran i per mi el projecte més important que tinc a dia d’avui i que he tingut. I ho afronto amb la màxima il·lusió”.

Com veu la segona divisió?

“És una lliga molt llarga i difícil perquè qualsevol equip et pot guanyar. Hi ha equips que s’han reforçat perquè tothom vol pujar a primera, i per mi l’objectiu principal és anar partit a partit. Hem d’estar endollats i creure amb el que treballem. La constància i la regularitat és la que et dona aquest pas per pujar a primera. Hem d’estar tots units sabent que tots els jugadors de la plantilla som molt importants per assolir l’objectiu”.

“El més important d’aquesta categoria és la unió del vestuari, i la veritat és que és un vestuari magnífic. Des que he arribat, tothom s’ha posat a la meva disposició per si necessitava qualsevol cosa. Això és un pas molt important per assolir l’objectiu. És una lliga molt llarga i difícil, i tots hem d’estar units i ajudar els que tenim al costat”.

Què espera trobar a l’Espanyol?

“Em vull trobar a mi mateix. L’any passat no vaig jugar tot el que volia. Vinc amb moltes ganes de treballar, de fer que l’any sigui molt bonic, i gaudir d’aquest estadi, l’afició i aquest grandíssim club”.

Quin és l’objectiu?

“L’objectiu és anar partit a partit, anar avançant en la competició, que sabem lo difícil i llarga que és. És un club molt gran i no m’importava que estigués a segona divisió. Vaig decidir apostar per l’Espanyol i portar-lo un altre cop a primera”.

Es veu de titular aquest cap de setmana?

“Des que he arribat les sensacions són molt bones. Els entrenaments són de molta qualitat i intensitat. Jo estic a disposició de l’entrenador, que és el que mana i ha de marcar les pautes i fer l’onze”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)