Espanyol

Keita Baldé és el darrer reforç

Espanyol El gironí Keita Balde arriba cedit al conjunt blanc-i-blau, que es reserva una opció de compra; Dimata i César, traspassats

El mercat de l’Espanyol es va tancar amb l’arribada de Keita Baldé en qualitat de cedit. El davanter de 28 anys provinent de l’Spartak de Moscou jugarà amb el conjunt blanc-i-blau en préstec, i el club s’ha reservat una opció de compra al final de temporada. El futbolista nascut a Arbúcies va ser inscrit a LaLiga abans que el club en fes oficial el fitxatge. Així doncs, l’internacional amb el Senegal deixa l’equip rus, tot i que la temporada passada va jugar cedit al Càller, per tornar a terres catalanes. Abans, Baldé ha passat per les files del Lazio, el Mònaco, l’Inter de Milà i el Sampdoria.

Durant la jornada d’ahir, l’Espanyol també va refermar la continuïtat de Martin Braithwaite, qui tenia entre cella i cella sortir del club, i ja amb el mercat tancat va anunciar la renovació de Pol Lozano fins al 2027.

Montes, venut per 14 M€

Pocs mesos després d’arribar al club, César Montes finalment va ser traspassat a l’Almeria, que paga 14 milions i el 10% d’una futura venda del mexicà. Garagarza no va tancar la carpeta del defensor blanc-i-blau fins pocs minuts abans de les dotze de la nit, hora del tancament del mercat. L’altre futbolista que va enfilar el camí de sortida va ser Landry Dimata. El davanter belga, un dels jugadors que no comptava en els esquemes de Luis García per aquest curs, va deixar l’entitat per emprendre una nova aventura al Samsunspor de Turquia fins al 2026. L’operació es va tancar per 1,5 milions d’euros per al club periquito, que també es guarda un 10% d’una futura venda del jugador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)