Espanyol

Luis García: “S’ha d’elogiar la feina de Garagarza”

L’entrenador de l’Espanyol està satisfet amb la plantilla que li ha quedat un cop tancat el mercat. Luis García, que veu un equip equilibrat, ha lloat la feina del director esportiu: ““És important elogiar la feina de Fran Garagarza i el seu equip. La seva feina és extraordinària”.

L’última incorporació és Keita Baldé. “Ens donarà profunditat de plantilla i nivell, agrair l’esforç. Estava molt il·lusionat per venir i volem aquesta mentalitat”, ha explicat el tècnic sobre el davanter arbucienc. En l’últim dia, el club també va allargar el contracte de Pol Lozano.: “És un futbolista implicat i que fa molts anys que és a l’entitat. Té molta il·lusió per seguir en aquest vaixell. És importantíssim tenir gent dins que tingui ganes d’estar aquí”. També s’ha quedat Braithwaite, després d’abandonar la concentració de Marbella en pretemporada sense permís i tornar l’endemà. “És un gran futbolista, diferencial. Ha tingut ofertes, però està amb nosaltres”, ha dit Luis García.

Amb una plantilla de 20 jugadors, l’única pega és a la defensa: “Tenim tres centrals, però Gragera pot ocupar aquesta posició”, ha explicat el tècnic. Respecte a si l’Espanyol contractarà futbolistes lliures fora del període de fitxatges, Luis García ha comentat que el club “no portaria jugadors no elevessin el nivell” de l’actual plantilla. “Totes les incorporacions que s’han fet han arribat després d’una anàlisi minuciosa”, ha reflexionat.

De l’Amorebieta, rival de demà, l’asturià ha destacat el nivell del rival: “És un bon equip, acabat de pujar i amb una il·lusió tremenda per fer les coses bé. No ha perdut i és el bloc que més gols ha fet. Té unes senyes d’identitat molt clares. Ningú ens regalarà res, ni demà ni durant les jornades que resten.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)