Espanyol

Estrena davant l’afició

Espanyol. Els blanc-i-blaus s’enfronten a l’Amorebieta (18.30 h), equip ascendit a la categoria de plata, amb l’objectiu de continuar invictes i mantenir-se a la part alta de la classificació

L’Espanyol ha arrencat amb bon peu la seva etapa a segona A. Després de tres jornades disputades, els blanc-i-blaus continuen invictes i consolidats en la part alta de la classificació. Avui és un dia per allargar aquestes bones sensacions i regalar una victòria a l’afició, que per primera vegada en aquest curs podrà entrar a l’ Stage Front Stadium per animar el seu equip, ja que el duel contra el Racing es va jugar a porta tancada.

Per sumar els tres punts, els periquitos hauran de superar l’Amorebieta, equip ascendit a la divisió de plata. Per plantilla i joc, a priori, els de Luis García són clars favorits, però no val a badar. L’equip basc també ha fet un bon inici de lliga, amb cinc punts sumats de nou possibles. De fet, els de Haritz Mujika encara no han perdut cap matx. En la jornada anterior van fer saltar la sorpresa imposant-se amb claredat a l’Andorra d’Eder Sarabia (3-0). És per això, que el tècnic asturià no es fia gens de la visita de l’humil Amorebieta. “És un bon equip, acabat de pujar i amb una il·lusió tremenda per fer les coses bé. No ha perdut i és el bloc que més gols ha marcat”, va advertir el preparador. Els aficionats que es desplacin a Cornellà-el Prat tindran l’oportunitat de veure jugar algunes de les noves cares d’aquest mercat d’estiu, que s’ha tancat amb quatre incorporacions: Pere Milla, Salvi Sánchez, Ramón Ramos i Keita Baldé. “És important elogiar la feina de Fran Garagarza i el seu equip; és extraordinària”, va manifestar Luis García sobre el mercat blanc-i-blau.

2 Partits guanyats 1

1 Partits empatats 2

0 Partits perduts 0

4 Gols a favor 6

1 Gols en contra 3

LA PRÈVIA

És important elogiar la feina de Fran Garagarza i el seu equip; és extraordinària
Luis García
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)