Espanyol

Luis García: “Volem lluitar cada partit independentment del rival”

L’entrenador de l’Espanyol, Luis García, ha comparegut aquesta tarda en roda de premsa en la prèvia del duel que els blanc-i-blaus disputen demà (21h) contra el Llevant. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Baixes per al duel contra el Llevant

“Keita Baldé i Brian Oliván no arribaran al partit, a més dels internacionals, Keidi Bare i Braithwaite. També tenim el dubte de Sergi, però som optimistes que podrà estar per participar i ajudar-nos”.

Marge de millora de l’equip

“Tenim molt marge de millora en la lectura i la interpretació del que passa. Quan guanyes les ganes de millorar i l’ambient és molt millor. Estem tranquils sabent molt bé el com volem fer les coses, com ho volem aconseguir, i els jugadors estan molt permeables a la idea”.

Què poden aportar Edu Expósito i Gragera en la posició acompanyant a Pol Lozano en el doble pivot?

“Són dos jugadors completament diferents. José és un perfil més de contenció, defensiu, que et dona duel aeri i duel defensiu. Edu és bastant més ofensiu, que et dona arribada de segona línia, que té bon xut i bona associació. Són dos perfils diferents que perfectament poden jugar junts. Potser juguen ells dos i no juga Pol. Pot haver-hi moltes variants”.

Llevant

“Tinc clar que demà serà un partit bonic, però difícil. El Llevant és un grandíssim equip, amb un entrenador excepcional. No podem oblidar que es van quedar a un minut d’aconseguir l’ascens de categoria, amb un mèrit brutal perquè van fer un any espectacular. Encara no han perdut i han fet gols en tots els partits. Però nosaltres anem preparats per poder guanyar amb les nostres armes i sabent molt bé el que volem fer i amb la nostra personalitat. Volem lluitar cada partit independentment del rival perquè l’ascens s’aconsegueix en tots els partits”.

Millora en el rendiment de Calero

“És gràcies al seu treball, a les seves ganes de millorar, a saber la situació en què estem ara mateix. És un jugador important, que ens dona moltes coses i molt intel·ligent. Interpreta molt bé les situacions de defensa. És un jugador professional de primera divisió, i me n’alegro molt per ell”.

Importància de no rebre gols

“A poc a poc anem aconseguint la solidesa defensiva. En quatre partits hem aconseguit dues porteries a zero. Hem de continuar millorant. Però encara hem de generar molt més a nivell ofensiu. Hem de ser més determinants a l’àrea rival perquè tenim les armes per fer-ho”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)