Espanyol

L’exigència va en augment

Espanyol. Els blanc-i-blaus, que continuen invictes en la lliga, s’enfronten al Llevant (21 h), un rival directe en la lluita per l’ascens a primera

L’Espanyol s’enfronta aquest vespre al Llevant (21 h). Un equip que va baixar a segona fa dues temporades després de cinc anys a la màxima categoria del futbol estatal i que el curs passat es va quedar a les portes de tornar a l’elit. Tots dos conjunts s’han proposat ser equip de primera l’any vinent i, de moment, no van desencaminats. Després de quatre jornades disputades, encara no coneixen la derrota. Així doncs, serà un matx de màxima exigència entre dos rivals directes per situar-se en les primeres posicions de la taula. El tècnic asturià és conscient de la importància d’aconseguir aquests tres punts per allargar la bona ratxa i seguir de ben a prop el primer classificat, el Saragossa. “Serà un partit bonic, però alhora difícil. Estem preparats per guanyar amb les nostres armes i sabent molt bé el que volem fer. Volem lluitar per cada partit, independentment del rival, perquè l’ascens s’aconsegueix en tots els partits”, va assegurar Luis García.

Els últims precedents entre els dos equips al Ciutat de València permeten que els periquitos siguin optimistes. En les darreres quatre visites al feu del Llevant, l’Espanyol ha encadenat tres empats i una victòria. L’últim duel en terres valencianes es va disputar el 12 de març del 2022. El matx va acabar amb empat a 1 gràcies a la diana de Puado, que avui apunta a ser titular, ja que Braithwaite, com Keidi Bare, estan amb la seva selecció. Tampoc hi seran per lesió Keita Baldé i Brian Oliván.

Minuts per als internacionals

Braithwaite i Keidi Bare, els dos internacionals periquitos, van tenir minuts ahir. El davanter va ser suplent i va jugar 32 minuts en el triomf (4-0) de Dinamarca contra San Marino. El mig també va començar a la banqueta i va disputar 21 minuts en l’empat (1-1) d’Albània contra la República Txeca.

2 Partits guanyats 3

2 Partits empatats 1

0 Partits perduts 0

6 Gols a favor 7

4 Gols en contra 3

LA PRÈVIA

Estem preparats per guanyar amb les nostres armes i sabent molt bé el que volem fer