Espanyol

Aguado arriba lliure a l’Espanyol

Espanyol. Álvaro Aguado fitxa lliure per l’Espanyol després de no renovar amb el Valladolid; el migcampista andalús va disputar 34 partits amb el conjunt blanc-i-violeta a 1a el curs passat

Durant la jornada d’ahir, la Diada Nacional de Catalunya, l’Espanyol va anunciar una nova incorporació. És el migcampista de 27 anys Álvaro Aguado, futbolista nascut a Jaén i que va aterrar en el futbol professional en una llarga progressió en el conjunt andalús. Aguado arriba a l’Espanyol amb un contracte per dues temporades després que a l’estiu decidís no renovar amb el Valladolid. Per tant, amb el mercat de fitxatges tancat, el futbolista continuava pendent del seu futur en el mercat de futbolistes sense equip. Des de feia unes quantes setmanes, la direcció esportiva blanc-i-blava seguia el rastre del futbolista, que el curs passat va tenir continuïtat a primera, amb 34 enfrontaments i un gol amb els de Pucela. El futbolista va participar ahir a la tarda en l’entrenament de l’equip de Luis García.

Aguado ha passat per les files del Valladolid –tres temporades–, el Numància i el Fuenlabrada a segona divisió. Després d’arribar al primer equip del Jaén amb 20 anys, Aguado va fitxar pel Còrdova l’any 2017, on es va fer un lloc en el futbol professional i va acabar fitxant, l’estiu del 2019, pel Valladolid en el seu debut a primera divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)