Espanyol

Aguado: “Vull consolidar-me a primera i a l’Espanyol ho puc fer”

Álvaro Aguado és el darrer fitxatge de l’Espanyol. El jugador, adquirit com a agent lliure després d’haver acabat contracte amb el Valladolid, ha estat presentat aquest migdia a l’Stage Front Stadium com a nou integrant del conjunt perico. “No ha estat fàcil, però hem aconseguit que estigui aquí un jugador com ell, que té experiència en la categoria i que ens ajudarà molt”, ha explicat el director esportiu Fran Garagarza. “Estem molt satisfet per firmar el jugador que volíem, era una primera opció”, ha afegit abans que el migcampista de 27 anys respongués les preguntes dels periodistes. “Vinc amb ganes de remar”, ha començat Aguado.

Incertesa abans de fitxar per l’Espanyol

“Ha estat un estiu molt complicat. És la primera vegada que he estat en aquesta situació. S’ha fet llarg, però el més important és que estic aquí gràcies a Mao Ye i Fran Garagarza. He tingut moltes ofertes i juntament amb la meva família volíem fer els passos de manera ferma, però això s’ha endarrerit tot. Fran ha insistit molt i jo arribo amb ambició i quan Luis cregui que estic preparat, sumaré”.

Com es troba físicament?

“Porto tot l’estiu entrenant amb un entrenador personal, que és el meu germà. Imagini’s, m’ha posat bé. Ara em toca posar-me amb el grup, però porto tot l’estiu entrenant”.

Migcampista organitzador. Com està més còmode?

“Pel què he vist de l’equip és un equipàs. Tant me fa on jugar. Luis posa i treu i on ell cregui que puc aportar i sumar, jo estaré encantat”.

Què li ha fet decidir-se?

“Per l’equip, per l’estadi, per la ciutat, per l’afició. Per l’Espanyol. M’he decidit perquè venia d’acabar contracte i tenia ofertes també de primera, de l’estranger, però volia estar segur i ser en un equip on créixer a curt i a llarg termini. Som a segona, però segueix sent l’Espanyol. Fran ha fet un esforç perquè jo estigui aquí, jo també he fet un esforç i espero estar aquí molts anys”.

Relleu de Sergi Darder

“Sergi Darder és Sergi Darder i jo soc Álvaro Aguado. Vinc a sumar des del què jo sé. M’afalaga que la seva figura es compari a mi i tant de bo aportar tant com ho va fer ell”.

Tornar a primera és una obligació?

“No sé si és una obligació però jo soc molt ambiciós. per això soc aquí. Vull jugar a primera divisió i consolidar-me ala categoria i a l’Espanyol crec que ho puc fer. Per això soc aquí”.

El vestidor

“Hi ha una plantilla molt competitiva i el bon inici de curs ajuda que hi hagi un bon ambient. M’ha sorprès, estic en un equip que té jugadors que no em semblen de segona, sinó de primera. Molt content amb la rebuda”.

Pressió l’ascens?

“M’agrada la pressió i jugar-hi. Estic content per ser a un equip que aspira a ascendir però queden moltes jornades. La segona és molt llarga. He jugat a segona, he ascendit i és llarguíssima. No és com comença és com acaba. Ens equivocarem si pensem que som super favorits. Qualsevol equip et pot fer mal”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)