Espanyol

L’últim fitxatge

Espanyol. Álvaro Aguado és presentat com a nou jugador blanc-i-blau. “Vull consolidar-me a primera i a l’Espanyol ho puc fer”, assegura

Álvaro Aguado és l’últim fitxatge de l’Espanyol. Procedent del Real Valladolid, amb qui va acabar contracte al final del curs passat, aterra com a agent lliure, per la qual cosa ha pogut ser inscrit fora de mercat. “Era una primera opció”, va explicar el director esportiu Fran Garagarza, present ahir en la presentació del jugador en el Stage Front Stadium, juntament amb el CEO Mao Ye. “Vinc amb ganes de remar”, va començar dient Aguado, seguint amb la metàfora sovint utilitzada per Garagarza i el vaixell.

Migcampista organitzador, de 27 anys, el curs passat va ser un futbolista ben present en el Valladolid, amb qui va participar en 34 partits, 18 com a titular. Amb l’equip de Pucela va descendir i malgrat tot ha tingut ofertes de superior categoria. “M’he decidit pel club, per l’equip, per l’estadi, per la ciutat, per l’afició... per l’Espanyol”, va expressar. “Volia estar segur de la decisió que prenia i ser en un equip on créixer a curt i a llarg termini. Som a segona, però continua sent l’Espanyol. Jo vull jugar a primera divisió i consolidar-me a la categoria i a l’Espanyol crec que ho puc fer. Per això soc aquí.” Aguado es veu físicament preparat per ajudar aviat el conjunt orientat per Luis García. Decisió del tècnic serà si l’alinea ja diumenge (18.30 h) contra l’Eldense a casa.

Garagarza, enigmàtic amb el mercat

Al director esportiu, li van demanar si hi haurà més incorporacions i, jugant amb el recurrent “vaixell” que és l’Espanyol, no va ser clar: “No sé si hi haurà algun remer més o no. Les teranyines porten un nombre de remers que no pot ser més que el que porten. A hores d’ara només sé que hi ha els que volem que hi siguin, i que és una plantilla amb moltes alternatives i versatilitat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)