Espanyol

L’Espanyol no pot passar de l’empat contra l’Osca (1-1)

L’Espanyol ha empatat aquesta tarda contra l’Osca (1-1), en el que ha estat el debut de Luis Miguel Ramis a la banqueta blanc-i-blava. Ha estat un partit per oblidar pel quadre català, que en els 90 minuts només ha fet un xut entre els tres pals. Puado, des del punt de penal, ha avançat als periquitos en el minut 54, però l’Osca ha situat la igualada en el marcador en el 78’ aprofitant una badada defensiva. Empat insuficient, ja que deixa l’Espanyol en la sisena posició, a tres punts de la zona d’ascens directe.

L’inici del duel ha estat igualat, sense un clar dominador ni ocasions clares per cap dels dos conjunts. L’Espanyol ha començat intentant controlar el joc a través de la possessió i instal·lant-se a camp rival, però ha durat ben poc. Amb el pas dels minuts ha estat el conjunt aragonès el que s’ha començat a sentir més còmode sobre la gespa, assetjant constantment la porteria defensada per Pacheco, però sense materialitzar cap oportunitat. Omar ha estat providencial en el 21’ allunyant el perill en una centrada enverinada de Mier per a Obeng. El primer acostament perillós per a l’Espanyol no ha arribat fins al minut 26, amb una rematada des de la frontal de Salvi que ha marxat per sobre el travesser. En els darrers instants del primer temps, l’Osca ha continuat inquietant l’àrea rival, però sense disposar d’ocasions clares per obrir la llauna. Al final, s’ha arribat al descans amb l’empat a 0 inicial i sense cap rematada entre els tres pals per cap dels dos equips. 45 primers minuts molt fluixos de l’Espanyol, que en cap moment ha proposat res i sort n’ha tingut de la poca efectivitat i contundència dels d’Antonio Hidalgo.

En la primera acció de la represa, una errada de Gragera a la sortida de pilota ha estat a punt de pagar-ho molt car l’Espanyol. Acte seguit, l’àrbitre ha xiulat penal a favor dels blanc-i-blaus per mans de Blasco després d’una rematada de cap de Braithwaite. Puado ha agafat la responsabilitat i no ha fallat des dels onze metres per avançar als periquitos en el minut 54. Aquesta diana ha esperonat al conjunt local, que en el 58’ ha estat a punt de fer l’empat amb un xut potent de Javi Martínez que ha sortit fregant el pal dret. Molt més clara ha estat la que han tingut poc després. Pacheco, en una gran intervenció, ha estat providencial refusant una rematada a boca de canó de Gerard Valentín. En el minut 77, però, ja no han perdonat. Jugada individual de Pulido, que assisteix a Vilarrasa perquè aquest situï les taules en el marcador amb un xut creuat. Acció molt mal defensada per part dels blanc-i-blaus. En el 83’, Gragera ha salvat el segon de l’equip aragonès traient la pilota sota pals. Jofre també l’ha tingut amb una rematada des de dins l’àrea que ha marxat fregant el pal (88’).