Espanyol

Braithwaite lidera la victòria de l’Espanyol contra l’Elx (2-0)

L’Espanyol ha posat fi a la mala ratxa de resultats amb una victòria convincent contra l’Elx, equip que arribava a l’Stage Front Stadium en el seu millor moment de la temporada després de sis jornades invicte. Un doblet de Martin Braithwaite (14’ i 22’) ha estat decisiu per sumar tres punts d’or per al conjunt blanc-i-blau, que amb aquest triomf escala dues posicions en la taula.

L’Espanyol ha sortit al terreny de joc un punt accelerat, fet que ha provocat nombroses pèrdues de pilotes dels blanc-i-blaus. L’Elx ho ha aprofitat per fer-se amo i senyor de l’esfèrica, arribant amb més perill a l’àrea rival. El conjunt il·licità ha disposat de la primera oportunitat en el minut 5 del duel, amb una rematada de cap de Tete Morente que ha marxat per sobre el travesser. Amb el pas dels minuts, l’Espanyol ha intentat equilibrar el duel, i en la primera que han tingut no han fallat. Centrada mil·limètrica de Brian Oliván al cor de l’àrea, on ha aparegut tot sol Braithwaite per enviar l’esfèrica al fons de la xarxa amb una rematada de cap (14’). El davanter danès també ha estat l’autor de la segona diana, amb una fuetada des de dins l’àrea imparable per a San Román després d’una assistència d’Edu Expósito (22’). Amb aquest 2 a 0 en el marcador, els de Luis Miguel Ramis han estat més conservadors. Per la seva banda, els visitants han continuat proposant per mirar d’escurçar les distàncies. Els alacantins, però, no han aconseguit arribar amb perill a la porteria defensada per Pacheco i s’ha arribat al descans amb aquest avantatge a favor dels periquitos gràcies al doblet de Braithwaite.

Al començament de la represa, Edu Expósito ha pogut fer el tercer gol amb un xut des del balcó de l’àrea que ha refusat el porter visitant. L’Elx ha continuat insistint, però no trobaven la manera de generar ocasions clares de perill davant una defensa molt sòlida i que estava tapant bé tots els espais. En el minut 70, els de Beccacece han pogut retallar distàncies amb una rematada molt clara de Mourad que, finalment, no ha trobat porteria. En el 86’, Keita Baldé, en la primera pilota que ha tocat, l’ha enviat al pal. Victòria plàcida i molt important per a l’Espanyol per no perdre pistonada i continuar mirant cap amunt.