Espanyol

Triomf per agafar oxigen

Espanyol. Un doblet de Braithwaite dona una victòria d’or al conjunt blanc-i-blau, que se situa a un punt de les posicions d’ascens directe

Espanyol 2 Elx 0

ESPANYOL:Pacheco, Calero, Cabrera, Pere Milla (Keita Baldé, 84’), B. Olivan, Gragera, Jofre (Sánchez, 69’), Aguado, Edu Expósito, Braithwaite (S. Gómez, 89’), Omar el Hilali (Óscar Gil, 84’).ELX:San Román, Mario Gaspar, Diego González, Óscar Plano (Borja Garcés, 64’), Raúl Guti (Blanco, 54’), T. Morente (Nico, 64’), Febas, Josan, Mourad (Adam, 84’), Nico, Clerc.GOLS:1-0 (14’) Braithwaite. 2-0 (22’) Braithwaite.ÀRBITRE:Moreno Aragón.T.G.:Calero, Cabrera, Gragera, Josan, Clerc.PÚBLIC:19. 617 espectadors a l’Stage Front Stadium.

Luis Miguel Ramis va aconseguir ahir la seva primera victòria com a entrenador de l’Espanyol. Va arribar davant la seva afició i en un dia en què estava prohibit fallar tot i la dificultat del rival. Els visitava un Elx en alça, que encadenava sis jornades consecutives invicte. Una dinàmica completament oposada a la dels blanc-i-blaus, que feia quatre partits que no coneixien la victòria. Ahir es van canviar els papers. Una versió molt més convincent dels periquitos respecte a l’últim duel contra l’Osca va permetre posar fi a aquesta crisi de joc i resultats per començar a agafar oxigen en una part alta de la classificació que no dona treva. De moment, amb aquest triomf, el quadre català va escalar dues posicions en la taula i es va situar a un punt de l’ascens directe.

L’Espanyol va mostrar una altra cara des del primer instant del matx. Els blanc-i-blaus van sortir al terreny de joc amb empenta, intensitat i ganes de colpejar aviat i tranquil·litzar tota la parròquia ahir present a l’estadi. I així va ser. En la primera arribada amb perill no van fallar. Centrada mil·limètrica de Brian Oliván al cor de l’àrea, on va aparèixer Braithwaite per enviar l’esfèrica al fons de la xarxa amb una rematada de cap (14’). A continuació, el davanter danès, tocat per una vareta màgica, va fer el segon amb una fuetada des de dins l’àrea (22’).

Al començament de la represa, Edu Expósito va estar molt a prop de fer el tercer amb un xut des del balcó de l’àrea que va refusar San Román. També Keita Baldé va estavellar una pilota al pal (86’). Els blanc-i-blaus van concedir molt poc i es van endur una victòria plàcida i vital per mirar cap amunt.

ELS VESTIDORS

Hem estat més contundents en totes les fases del joc
Luis Miguel Ramis
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)