Espanyol

Ramis: “Més enllà de la classificació, el millor és tenir ritme i bones actituds”

Luis Miguel Ramis, el tècnic de l’Espanyol, ha comparegut en la roda de premsa prèvia al duel que el seu equip disputarà al Stage Front Stadium contra l’Alcorcón (diumenge a les 21h). El tècnic ha valorat diferents aspectes clau per afrontar el matx contra el penúltim classificat i els posteriors.

El partit

“És el típic que la premsa cataloga com a partit trampa però sabem què hi ha al darrera i el context. Si ja en el minut 10 no guanyem i no estem lluint ja es dirà que no estem bé. Haurem de treballar molt dur per doblegar a un rival que té un comportament bo i que ha guanyat al Valladolid i al Saragossa. Molta atenció i humilitat haurem de posar damunt de la gespa”, ha dit Ramis, que no vol relaxacions.

Les millores de l’equip

“És important millorar. En l’últim partit el comportament defensiu va ser bo i en la fase ofensiva vam fer coses bé però hem de reconèixer què és el que demana el partit, si la construcció ha de ser més elaborada o no, més vertical, com aprofitar els espais. No podem guanyar sense defensar bé ni atacant malament. Hi ha un equilibri”, ha analitzat el tècnic blanc-i-blau, que afegia: “Hem de tenir la pilota per fer mal i intentem tenir varietat de situacions. En tots els partits hi ha un moment en el qual t’has d’ajuntar, agafar aire... i d’altres anar cap a dalt”.

La posició en la taula

“Si sumem tres punts només podem mirar cap amunt. Si pugem una posició, doncs millor, si ens quedem igual, bé. No soc de mirar molt la classificació, el més important és tenir ritme i bones actituds. Hem de guanyar-ho tot amb la nostra afició”.

Victòria, eufòria?

“Hem de ser prudents sense que sigui una postura forçada. Poques vegades mostrarem eufòria, pasivitat o debilitat. Quan guanyes vas a casa content i ho celebres, però no hi ha molt de temps més ja que no ens hem de desviar del camí i ens queden moltes pedres per esquivar”, sentenciava un Ramis que respecte a l’estat de forma de Javi Puado i Pol Lozano ha comentat: “Si entren en la convocatòria és que poden jugar 90 minuts. En Javi no ha perdut el ritme competitiu en aquests dies i espero que entreni amb normalitat. Pel que fa a Pol Lozano està millor però porta moltes setmanes fora. Si estan amb nosaltres ens poden ajudar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)