Espanyol

Ramis: “El punt, tenint en compte les circumstàncies, no és dolent”

Luis Miguel Ramis ha comparegut en roda de premsa després de l’empat (1-1) contra el Saragossa. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Tres canvis en la segona part

“En la segona part hem començat bé. Quan millor estàvem hem fet el gol, però després hi ha un altre partit amb l’expulsió. Ha condicionat molt”.

Acció de l’expulsió de Calero

“L’acció de l’expulsió és interpretativa de l’àrbitre. Des del moment que interpreta que és vermella, en el VAR no li diran el contrari. L’acció és decisiva en el partit, però la decisió de l’àrbitre és molt respectable. A partir d’aquí, el partit canvia molt. Ells són un bon equip, i quan agafin confiança aniran creixent. Tenen uns molt bons jugadors, que són agressius i intensos. No estem contents pel punt, però sí satisfet per l’esforç dels jugadors. Hem de millorar moltíssimes coses. El punt, tenint en compte les circumstàncies, no és dolent. Continuem sumant”.

Empat

“El punt és treballat i merescut. És molt difícil sumar en un partit quan estàs en una circumstància així. En el 95% d’aquests casos, l’equip que es queda amb un jugador menys acaba perdent el partit. Estic content perquè els jugadors han entès el que calia fer. Tot i així, hem tingut alguna opció a pilota aturada i confiàvem que podria arribar el segon gol”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)