Espanyol

Pol Lozano: “Fem autocrítica, hem de millorar el nivell”

L’Espanyol reprendrà la competició dissabte, amb la visita al camp del Racing de Ferrol, segon classificat (21h). N’ha parlat el migcampista Pol Lozano, que considera “important, transcendental”, el partit contra el conjunt de Cristóbal Parralo, que no ha perdut aquesta temporada a casa.

“Encara que soni a tòpic, la recepta és treballar cada dia i ser autocrítics. La posició en què estem no és la que volem, però ens permet continuar creixent. Cada cap de setmana ens juguem els tres punts com si fos una final i el darrer tram és el més important”, ha explicat Lozano, que no vol encendre les alarmes. “Hem de fer un o dos passos endavant, fer autocrítica i millorar el nostre nivell.” L’exjugador del Girona admet la dificultat del partit contra el Racing de Ferrol: ““Va segon i fa molt que no perd a casa seva. Juga bé, té un bon entrenador i grans futbolistes, però nosaltres som l’Espanyol”. Lozano ha admès que el seu rendiment ““pot millorar moltíssim”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)