Espanyol

Canvi a la banqueta de l’Espanyol femení

Adrián González deixa de ser l’entrenador de l’Espanyol femení. El tècnic deixa el càrrec de forma immediata perquè ha rebut una oferta important a l’estranger. Diverses informacions indiquen que marxa amb Jonatan Giráldez - que sí que acabarà la temporada al Barça- al Washington Spirit dels EUA. Ell no ho ha confirmat. “Per confidencialitat no ho puc revelar encara”, ha dit. “He rebut una oferta internacional important. No és el moment que hagués desitjat, però m’encaixa per seguir creixen professionalment. Em genera incomoditat pel com i el quan però no he tingut marge per poder decidir, no hi ha hagut opció”, ha manifestat González en la roda de premsa de comiat.

Juan Ignacio Ibarra passarà a ser el nou entrenador de l’equip. L’Espanyol, que juga a la segona categoria del futbol estatal amb l’objectiu de l’ascens, és segon classificat, a dos punts del primer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)