Espanyol

L’Espanyol continua a la part alta, malgrat tot

Espanyol. Tot i haver sumat 4 punts dels últims 15 possibles en la lliga, l’equip de Luis Miguel Ramis és quart, a tan sols tres punts de l’ascens directe

Sembla gairebé impossible que un equip de la part alta pugui continuar ben viu havent sumat només quatre punts dels darrers 15 possibles en la lliga. Això no obstant, l’Espanyol n’és un exemple, i, malgrat el mal moment de resultats que viu, només és a tres punts de la segona posició –que ocupa el Racing del Ferrol–, l’ascens directe a primera divisió. Amb Luis Miguel Ramis, el conjunt blanc-i-blau ha aconseguit 12 punts –dues victòries i sis empats– en nou jornades. Tot i que l’Espanyol només ha perdut un partit, contra l’Oviedo, des que el català és a la banqueta al conjunt blanc-i-blau li costa aconseguir triomfs. La darrera victòria en la lliga va ser el 26 de novembre a casa contra l’Alcorcón. D’altra banda, també va caure eliminat de la copa perdent a casa per la mínima contra el Getafe, de categoria superior (0-1).

Les sensacions no són les millors ja que l’equip, a Ferrol, va trencar una mala dinàmica de quatre partits rebent, com a mínim, un gol per jornada. Això, sumat a la poca productivitat ofensiva, fa complicada la tasca de guanyar enfrontaments.

Ara bé, els de Ramis poden estar contents ja que continuen ben vius respecte a l’objectiu principal de l’ascens i ara tenen dues jornades contra rivals de la part mitjana baixa de la taula –Vila-real B a casa i Eldenc a fora– per remuntar i estrènyer més l’ascens directe. Per somiar en el retorn a primera, l’Espanyol haurà de millorar els números si no es vol complicar un any més la vida.

MALA DINÀMICA

L’Espanyol no ha aconseguit cap victòria en els darrers 5 partits de segona divisió

UNA LLIGA EXIGENT

Entre l’Elx (10è) i l’Espanyol (4t) hi ha dos punts de diferència; pujar serà molt car
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)