Espanyol

Calero: “Hem de ser autocrítics i demanar-nos més a nosaltres mateixos”

L’Espanyol ha començat avui a preparar el duel de dissabte, que els enfrontarà al Vila-real B a l’Stage Front Stadium (18:30h). Després de l’entrenament, el central blanc-i-blau Fernando Calero ha reflexionat sobre la situació de l’equip als mitjans oficials del club. Aquestes han estat les seves declaracions:

Empat contra el Racing de Ferrol

“Crec que vam fer un pas endavant respecte a partits anteriors. Aquest 2024 crec que l’hem començat amb bon peu, tot i que els resultats no són els que volem. Sempre volem els tres punts. En la primera meitat vam tenir ocasions per avançar-nos en el marcador, i això hauria canviat el partit. La segona part va estar més disputada. Potser l’empat era el més just, però ens vam quedar amb un sabor agredolç perquè volíem els tres punts”.

Situació de l’equip

“Hem de ser autocrítics i demanar-nos més a nosaltres mateixos, però des de la tranquil·litat que tot és complicat per a tots els equips. Quan aconseguim una victòria que ens animi, aconseguirem estar amunt de la classificació”.

Igualtat a segona divisió

“Els que coneixem aquesta categoria, sabem la igualtat que hi ha. Però sí que és cert que aquest any és increïble. Tots els equips estem allà. Està costant molt guanyar partits. És una categoria que quan aconsegueixen sumar una bona ratxa de victòries, estàs a dalt. Si no es pot guanyar, un punt també es pot donar per bo, ja que amb una igualtat com la que hi ha, un punt pot fer que passis d’una posició a una altre. S’ha de donar valor a tots els punts, que al final de la lliga segur que els necessitarem”.

Partit contra el Vila-real B, equip que a la primera volta els va guanyar per 3 a 1

“Va ser el pitjor partit de l’any. Ens vam veure superats d’inici a fi. Tenim ganes de revenja i aconseguir els tres punts davant la nostra afició”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)