Espanyol

Braithwaite: “Som l’Espanyol. Tots sabem l’objectiu i no hi ha excuses”

Martin Braithwaite, l’heroi del partit contra el Vila-real B amb un doblet decisiu per sumar els tres punts i deixar enrere una ratxa de cinc jornades consecutives sense guanyar, ha parlat en els mitjans oficials del club blanc-i-blau. El davanter ha assegurat que l’Espanyol està obligat a lluitar per l’ascens i ha reafirmat el seu compromís total amb el club periquito. Aquestes han estat les seves declaracions:

Victòria contra el Vila-real B

“És molt important guanyar a casa. Els tres punts són importantíssims. Estic bé, però mai estic satisfet amb els gols. Sempre vull millorar, hi ha coses en què ho puc fer, però el més important són els tres punts, i volem aconseguir-los també el diumenge contra l’Eldenc”.

Importància de continuar sumant de tres

“Hem de continuar. Estem en un bon moment, tenim la base i ara hem de guanyar els partits de fora de casa. I a casa també, és el més important. Som l’Espanyol, hem de mostrar-ho fora i a casa”.

Objectiu de l’ascens

“Som l’Espanyol. Tots sabem l’objectiu i no hi ha excuses. Ho donarem tot per assolir-lo. Aquí només compta la victòria, no podem dir una altra cosa. No és pressió. Som l’Espanyol i hem de guanyar cada partit o, almenys, intentar-ho. Hem de tenir humilitat i, també, molta confiança”.

Relació amb l’afició

“Des del primer dia em sento molt a gust amb l’afició. Tinc molt bona relació amb ells i crec que estem compartint valors en la vida. Jo sempre dono el màxim a la vida, també ells perquè estan pagant molt per veure’ns jugar i els vull donar les gràcies per això, pel comportament i el compromís al camp”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)