Espanyol

Compromès amb el club

Espanyol. Braithwaite insisteix en la seva implicació per aconseguir l’objectiu de l’ascens i destaca la seva bona relació amb l’afició

Martin Braithwaite, pitxitxi del conjunt blanc-i-blau i de segona divisió amb 11 gols, està demostrant el seu compromís amb l’Espanyol. Després del polèmic abandonament de l’estada a Marbella l’estiu passat, el danès va trencar ahir el silenci en els mitjans oficials del club, on va parlar de la seva relació amb l’afició. “Des del primer dia em sento molt a gust amb l’afició, amb qui tinc molt bona relació. Crec que estem compartint valors en la vida. Jo sempre dono el màxim, i ells també perquè estan pagant molt per veure’ns jugar i els vull donar les gràcies.”

El danès, heroi contra el Vila-real B amb un doblet, també va deixar clar que l’objectiu d’aquesta temporada és l’ascens. “Som l’Espanyol. Tots sabem l’objectiu i no hi ha excuses. Ho donarem tot per aconseguir-ho. Només ens serveix la victòria.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)