Espanyol

Aguado: “M’encanta l’exigència que hi ha a aquest club”

Álvaro Aguado ha parlat avui en roda de premsa. El migcampista ha analitzat el moment de l’Espanyol que diumenge (14 h) visita l’Eldense. Les declaracions més destacades:

Titular però sempre substituit

“Físicament no té res a veure, estic apte per jugar els minuts que calgui. El mister és qui mana i mira pel bé de l’equip”.

Pesen els nervis?

“No. No portàvem una dinàmica positiva, cinc partits sense guanyar. Crec que la primera part va ser completa per part nostra, però en una acció molt bona del Vila-real ens van marcar. És normal que els últims minuts els rivals collin, això li passa a tots els equips. Som un club molt exigent i m’encanta, però la realitat és que no duiem una bona dinàmica de resultats. No ens van xutar a porteria gairebé en tot el partit, només en el gol que va ser un encert seu. Hi ha un rival que també vol guanyar i és normal acabar patint. Patirem molt, però també aconseguirem l’objectiu. No serà fàcil i estaré ajustat fins al final”.

Diumenge contra l’Eldense, partit trampa.

“És un partit més. Per ascendir has de jugar a tots els camps. S’ha de guanyar tots els partits i a tots els camps”.

Pressió per guanyar fora de casa?

“No. Si haguéssim guanyat fa dues setmanes seria diferent, però jo et parlo per mi i no pesa gens”.

Juga en una posició que li va bé

“Em sento còmode on pugui tocar el màxim de pilotes. Els entrenadors son els que manen. Estan fent una gran feina i hem d’intentar seguir amb la dinàmica de no parar de sumar”.

Perquè l’afició desconfia de l’equip?

“Estem en un club molt exigent. Fa un any l’equip estava a primera i o hauria d’estar a segona però ho està. Cal ser humil i saber que hi som per treballar i baixar al fang. Al principi semblava que tot seria més fàcil i potser a l’afició li ha xocat que no està sent. Nosaltres tenim clar quin és el camí per arribar l’objectiu. Les notes es posen a final de campanya”.

Perquè és tan difícil la segona A?

“Perquè hi ha grans equips. L’Sporting, el Leganés, l’Oviedo, Saragossa, Valladolid, Elx.... és una lliga molt competitiva. Tenim una gran plantilla però això s’ha de demostrar en el dia a dia”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)