Espanyol

Manolo González: “Marxo molt content amb l’equip, però no amb el resultat”

L’entrenador de l’Espanyol, Manolo González, ha comparegut en roda de premsa després de l’empat sense gols contra el Leganés. Un duel en què el tècnic gallec ha estat expulsat amb una vermella directa per protestar. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Arbitratge polèmic

“No hi vull entrar perquè després ja sabem que passa. No s’ha de parlar dels àrbitres perquè pot perjudicar a l’equip. Demano disculpes per l’expulsió perquè m’he escalfat més del compte. Demano disculpes a l’equip i l’afició”.

Falta de claredat en els metres finals

“Avui ha estat el millor partit que hem fet des que soc l’entrenador. De trobar el joc, no concedir massa. Hem aconseguit minimitzar bastant el rival, tenint en compte el nivell que tenen. És una llàstima no haver encertat en les ocasions que hem tingut perquè han estat bastant clares”.

L’equip està en clara evolució?

“Crec que sí. Avui els jugadors han entès el partit molt bé a nivell de col·locació. Avui estic molt orgullós de l’equip”.

Dona per bo l’empat?

“No. Marxo molt content amb l’equip, pel què ha fet. Però no estic content amb el resultat. Per com hem jugat el partit, l’equip es mereixia més”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)