Espanyol

Manolo González: “L’empat a Elx no és bo”

El tècnic blanc-i-blau no s’ha mostrat satisfet amb el resultat al Martínez Valero en la roda de premsa posterior al partit

L’entrenador de l’Espanyol, Manolo González, que avui ha complert el seu segon i últim partit de sanció per l’expulsió a Leganés, ha atès els mitjans de comunicació per analitzar l’empat del seu equip al Martínez Valero (2-2).

“Hem començat bé amb el gol de Puado, però l’empat de Mourad ens ha fet mal. L’Elx és un rival molt exigent i ens ha obligat a córrer i treballar molt.

“Quan hem rebut el 2-2, no estava passant res extraordinari al camp com per pensar que ens podien empatar. El partit estava per sentenciar-lo al contracop. No m’esperava encaixar el gol en una acció a pilota aturada”.

“El resultat no és bo perquè estàvem en disposició de guanyar. La segona part de l’equip ha estat força bona, però avui era un dia per sumar els tres punts”.

“L’Elx sotmet als rivals durant les primeres parts. L’1-1 ens ha fet perdre una mica de confiança. El canvi de sistema ens ha donat més empenta al segon temps. Sabíem que ells podien deixar espais, però no ho hem sabut aprofitar del tot”.

“Les cares al vestidor són de decepció. Teníem el partit controlat i fa ràbia que s’escapi el triomf a pilota aturada. A més, hem pogut endur-nos el partit amb l’ocasió clara de Braithwaite al 96’”.

“Estem a l’espera de les proves mèdiques per conèixer l’abast de la lesió de Pol Lozano al bessó. És una llàstima perquè tant la setmana passada contra l’Andorra com avui ha fet un partit complet”.

“És obvi que ens costaran molt els partits que queden fins a final de curs. Ni el dèficit de punts que tenim respecte als tres primers és impossible d’atrapar, ni l’avantatge que tenim respecte als perseguidors és definitiu. Ens hem de centrar en l’Sporting, el pròxim rival. Necessitem guanyar a casa d’una vegada per totes”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)