Espanyol

Tancat l'acord per la venda d'Eric Bertrand

Mercat. L'Espanyol i el Vila-real confirmen l'entesa pel traspàs del central ivorià, ara a la copa d'Àfrica, a canvi de 5,7 milions d'euros

La nota sobre el traspàs evidenciava que s'ha tractat d'un moviment sorpresa que ha enganxat més d'un amb els pixats al ventre. L'Espanyol va confirmar ahir la venda del 50% dels drets d'Eric Bertrand al Vila-real per 5,7 milions. El defensa amb més potencial del planter blanc-i-blau, de vint anys, vestirà de groc després de tan sols quatre partits de titular amb el primer equip.

Una “operació molt profitosa des del punt de vista econòmic”, malgrat que la “venda dels drets no era una opció prevista pel club al mercat d'hivern”. L'Espanyol explicava ahir així com Promoesport es va moure bé amb el Vila-real per aprofitar una escletxa en el contracte d'Eric Bertrand que hauria d'haver estat controlada. “L'operació és bona econòmicament. A nivell esportiu estic trist, dolgut per les formes del Vila-real”, va apuntar ahir Joan Collet.

Els castellonencs tapen la venda de Gabriel a l'Arsenal per vint milions amb l'arribada del jove ivorià, que està disputant la copa d'Àfrica fins a principis de febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)