Espanyol

Héctor Moreno es posa en l'aparador del mercat

Venda. El mexicà va jugar ahir mitja hora contra el Reading i va demostrar que està totalment recuperat de la seva operació al peu dret. El central és una peça cobejada en el mercat d'estiu

Héctor Moreno afronta el seu últim any de contracte amb l'Espanyol. Ahir ja va jugar els seus primers minuts de la pretemporada i va deixar enrere l'operació a què es va sotmetre el passat 1 de juliol. El futbolista va haver de passar pel quiròfan perquè li traguessin el material quirúrgic d'una antiga operació al peu dret quan jugava en l'AZ Alkmaar. Ha passat tot just un mes i el futbolista mexicà es va tornar a vestir per jugar mitja hora en l'amistós d'ahir contra el Reading. El futbolista va mostrar un bon nivell i es va moure sense problemes pel terreny de joc. Un bon tast perquè els seus múltiples pretendents s'acabin decidint per fitxar-lo. Des del club blanc-i-blau mai han amagat que volen vendre Héctor Moreno. El fet de trobar-se en el seu últim any de contracte els obliga a treure'n el màxim profit econòmic abans que marxi lliure el 30 de juny. Una altra possibilitat era renovar-lo, però això sembla més difícil, perquè el futbolista aposta per esgotar el seu contracte o bé marxar a un club més potent. Ara mateix el seu futur és una incògnita i l'Espanyol encara està esperant que li presentin una oferta formal sobre la taula per valorar-la. La propera setmana promet ser clau, ja que campionats com l'Eredivisie holandesa o la Bundesliga alemanya comencen el pròxim 8 d'agost i els equips ja volen tenir reforçades les seves plantilles. Tres són els clubs que segueixen la pista del central. El PSV holandès hi està molt interessat, igual que el Fiorentina o l'Stuttgart. D'aquests tres equips, el que més interessa a Héctor Moreno és anar a Itàlia. El preu mínim de sortida és de cinc milions. Una quantitat que faria servir l'Espanyol per intentar reforçar la davantera i portar un nou central experimentat per reforçar la defensa. Aquest últim ja està aparaulat i només està esperant que Moreno es decideixi a marxar. El mexicà podria viure els seus últims dies a l'Espanyol.

PRETENDENTS

La Fiorentina, l'Stuttgart i el PSV estan interessats en l'internacional mexicà

Situen Tonny Sanabria com a objectiu

Ja fa temps que es relaciona Tonny Sanabria amb l'Espanyol. El jove jugador, ara a les files del Roma i que amb anterioritat va militar al Barça B, estaria en l'agenda de fitxatges del conjunt blanc-i-blau. Així ho afirmava en la seva edició d'ahir el rotatiu italià Corriere dello Sport, que destaca que el futbolista ja no ha estat convocat per a l'amistós contra l'Sporting de Lisboa. Rudi García, tècnic de la Roma, no compta amb el futbolista i per això els transalpins l'han ofert com a cedit a quatre equips de la lliga: Betis, Las Palmas, Vila-real i Espanyol. Entre aquest quartet, el rotatiu italià diu que els andalusos i els catalans són els que tenen més probabilitats d'adquirir Sanabria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)