Internacional

Teràpia per al Bayern

Supercopa d’Alemanya. El conjunt bavarès, protagonista d’una pretemporada molt dolenta, s’imposa en la tanda de penals al Dortmund i aixeca el primer títol del curs

DORTMUND 2 (4) BAYERN 2 (5)

BORUSSIA DE DORTMUND:Bürki, Piszczek, Bartra, Sokratis, Zagadou (Passlack, 77’), Sahin, Castro, Dahoud (Rode, 46’), Dembélé, Pulisic (Philipp, 90’) i Aubameyang.BAYERN DE MUNIC:Ulreich, Rafinha, Hummels, Javi Martínez (Süle, 60’), Kimmich, Vidal, Tolisso (Renato, 84’), Rudy, Ribéry, Müller (Coman, 67’) i Lewandowski.GOLS:1-0 (12’) Pulisic. 1-1 (18’) Lewandowski. 2-1 (71’) Aubameyang. 2-2 (88’) Piszczek (p.p.).ÀRBITRE:Felix Zwayer (alemany). Groga a Sokratis, Zagadou i Rode, del Dortmund, i a Vidal i Lewandowski, del Bayern.PENALS:Lewandowski (gol). Dembélé (gol). Ribéry (gol). Phillipp (gol). Kimmich (falla). Aubameyang (gol). Rudy (gol). Rode (falla). Vidal (gol). Castro (gol). Süle (gol). Bartra (falla).

Alenada d’aire fresc per al Bayern. L’equip dirigit per Carlo Ancelotti va aixecar la supercopa d’Alemanya en imposar-se en la tanda de penals al Dortmund en una final sense pròrroga que va acabar en empat (2-2) i respira alleujat, protagonista d’una pretemporada nefasta. I és que el conjunt bavarès havia perdut quatre dels sis partits amistosos disputats i havent ofert una mala imatge, cosa que havia fet saltar les alarmes a Munic. Tampoc és que oferís una gran versió ahir al Westfalenstadion; de fet, es va salvar amb un empat in extremis perquè perdia quan faltaven dos minuts per al final. El triomf, però, resulta terapèutic.

I més en un matx que va començar perdent amb una diana de Pulisic, que va aprofitar una pèrdua de Javi Martínez per fer avançar els borussers. Els d’Ancelotti van reaccionar i van empatar mitjançant Lewandowski, a centrada mil·limètrica de Kimmich. En el segon temps, Aubameyang va tornar a posar al davant els homes de Peter Bosz, amb un subtil toc picat després d’una bona passada de Dembélé. I quan semblava que el títol es quedaria a Dortmund, un autogol de Pisczek enmig d’una jugada enrevessada dins l’àrea, va forçar els penals. La tanda es va decidir amb una aturada d’Ulreich al xut de Marc Bartra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)