Champions

Solari: “Només aspiro a repetir el bon partit de fa tres dies”

Champions League. Tot i els elogis pel bon moment de l’equip, que han desfermat l’eufòria en l’entorn blanc, el tècnic es mostra centrat únicament en el partit de demà contra l’Ajax (21 h)

Abans d’enfrontar-se demà a l’Ajax (21 h), en l’anada dels vuitens de final, l’entrenador del Madrid va comparèixer davant dels mitjans de comunicació per analitzar el duel contra el conjunt holandès i la bona situació actual de l’equip blanc.

Mal moment de l’Ajax

“No crec que estiguin passant un mal moment; estan fent una bona temporada. És un equip que s’associa bé, amb molt dinamisme i que té molt bons jugadors”.

El triplet?

“Aspiro únicament a què demà fem un partit igual de seriós que el de fa tres dies. I aquesta és també l’aspiració dels jugadors. Això és en el què ens fixem”.

Marcelo

“És un gran. És el nostre segon capità i un emblema del club; sempre posa el Madrid per davant i s’està entrenant molt bé com la resta de jugadors. Encara no sé qui jugarà entre ell i Reguilón. Queda un entrenament i ja ho veurem demà”.

Els elogis de les últimes setmanes

“Aquesta professió és així. Els que hi estem dins ens dediquem a competir: demà tenim un partit molt important i estem centrats en això. Nosaltres estem molt menys pendent dels elogis que tots els que esteu fora, i està bé que així sigui”.

“Tant els preparadors físics com el cos mèdic i els fisioterapeutes, com tota la gent que ens ajuda, fan tot el que poden per a què els jugadors, que són el centre del projecte, estiguin a gust. Tothom té una mica de mèrit, però els qui més son els futbolistes”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)