1a divisió

Cessen el director de l’escola de l’Atlético per abusos sexuals

Primera divisió. El club madrileny estudia si Manuel Briñas va abusar d’algun menor de les categories inferiors després d’admetre la culpabilitat quan era professor en un altre centre

L’Atlético ha anunciat avui que Manuel Briñas ja no forma part de l’entitat. El frare ha admès que va abusar d’un menor als anys 70 quan era a l’escola marianista Hermanos Amorós de Madrid i ja han sortit noves denúncies, així que el club madrileny ha optat per fer fora el creador de la seva escola de futbol, alhora que estudia si hi va hagut algun cas a les categories inferiors.

L’Atlético ha emès avui un comunicat per explicar que Manuel Briñas ja no forma part de l’entitat. El club madrileny es declara “consternat” en conèixer el cas i obre una investigació interna, deixant clar que en la llarga trajectòria del frare a les categories inferiors no van rebre cap queixa ni denúncia. Briñas va admetre haver abusat d’un menor als anys 70, però va parlar de “cas aïllat”, argument desmuntat per l’aparició de nous casos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)