Champions

El City, una piconadora

Champions League. L’equip de Pep Guardiola fulmina el Schalke (7-0) i accedeix als quarts de final de forma incontestable

Si ja de per sí se li intuïa poc suspens a l’eliminatòria, el Manchester City s’ha encarregat de consumir-lo del tot en una golejada incontestable per materialitzar el seu accés a quarts de final després del 2-3 del partit d’anada a Gelsenkirchen. Sergio Agüero, amb una definició suau, a l’estil panenka, ha obert el camí de la victòria des del punt de penal i s’ha encarregat d’obrir bretxa aprofitant una passada de taló de Raheem Sterling. Tot seguit Leroy Sané, que ja havia convertit en el partit d’anada al seu exequip, ha creuat la pilota davant la sortida de Fährmann per consolidar un resultat que reforça la candidatura del Manchester City al títol.

Ja en la represa, amb el Schalke ja entregat, el conjunt de Pep Guardiola ha obert encara més la ferida gràcies a les dianes de Raheem Sterling, Bernardo Silva, del jove Phil Foden, que ha disputat la darrera mitja hora, i finalment de Gabriel Jesus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)