Champions

L’empipada de Neymar contra els àrbitres tindrà càstig

Lliga de campions. La UEFA obre una investigació pels comentaris del brasiler a Instagram després de l’eliminació europea del PSG

La UEFA ha anunciat avui que obre una investigació sobre les crítiques que Neymar va dedicar als àrbitres a través de les xarxes socials després de l’eliminació a la lliga de campions del PSG a mans del Manchester United. El brasiler, que estava lesionat, no es va prendre bé el penal al temps de descompte que va assenyalar el VAR i va fer servir Instagram per penjar una imatge de la jugada de Kimpembe amb el missatge: “És una vergonya. Posen quatre paios que no entenen el futbolper analitzar una jugada. Com ha de posar les mans a l’esquena? El penal no existeix.” I segons la premsa francesa, l’empipada de l’exBarça va anar més enllà perquè després de partit va intentar entrar al vestidor dels àrbitres, a qui va estar insultant. Només la intervenció del cos tècnic del PSG va poder treure’l de la zona de vestidors. Hi haurà sanció per a Neymar a partir de l’article 31.3 del codi disciplinari de la UEFA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)