Champions

El Tottenham serà el rival del Liverpool

Champions. L’Ajax desaprofita un 2-0, 3-0 en el global, i queda fora de la final en el temps afegit (2-3)

El Tottenham serà el rival del Liverpool en la final de la Champions després derrotar l’Ajax (2-3) en la tornada de les semifinals. L’equip anglès jugarà la seva primera final després d’un partit agònic a Amsterdam remuntant tres gols a l’equip holandès, que guanyava 2-0 i que amb el 0-1 de l’anada era un global de 3-0-. Un gol de Lucas Moura en el minut 95 ha donat la classificació a l’equip de Mauricio Pochettino.

L’Ajax ha fet una gran primera part, amb el seu joc habitual de pressió i control i s’ha avançat amb un 2-0. El primer, del central De Ligt, que ha rematat de cap un córner. En el minut 36, ha estat Ziyech en que ha fet el segon en un contraatac després d’una passada de Dusan Tadic. A la segona part el Tottenham ha sortit a totes. Pochettino ha fet entrar Llorente pel migcampista Wanyama i la seva nova ambició ofensiva ha donat fruit amb dos gols de Lucas Moura en només quatre minuts (55 i 59). L’Ajax ha notat el cop i ha perdut el rumb durant uns minuts, però tot i que ha tingut alguna ocasió per sentenciar, però ha acabat derrotat i amb els jugadors plorant sobre el camp per la gran ocasió perduda.