1a divisió

El Llagostera pateix, reacciona i colpeja

Segona B. El conjunt orientat per Oriol Alsina es veu superat pel Prat en la primera part, però respon en la segona i remunta per guanyar el partit

PRAT 1 LLAGOSTERA 2

PRAT:Andrés; Argilaga, Ricarte, Cárdenas, Salva (Arjona 73’); Putxi (Chabboura 78’), Álex Pla, Guzmán; Pedro Bravo (Toni Larrosa 66’), Guiu i Raíllo.LLAGOSTERA:Marcos; Maynau, Viale, Noel, Aimar; David Garcia, Pol Gómez (Adri Lledó 54’), Éric Jiménez (Nahuel 43), Crespo (Pasquina 76’); Gil Muntades i Sascha.GOLS:1-0 (18’) Àlex Pla. 1-1 (59’) Aimar. 1-2 (62’) Gil Muntadas.ÀRBITRE:Martínez Montalbán (col·legi murcià).T.G.:A Pla, Arjona i Cárdenas, dels locals, i a Jiménez, Aimar, Lledo, dels visitants.T.V.:Cap.

L’inici de campionat del Llagostera esta sent sensacional. El conjunt dirigit per Oriol Alsina, recent ascendit a la categoria, es manté invicte després de tres jornades, amb 7 punts de 9 disputats. Ahir, els llagosterencs van tornar a sumar de tres, amb una treballada victòria (1-2) al feu del Prat, en un partit en què van començar perdent; van patir de valent a la primera part i van acabar resolent en la segona.

I és que el Prat va dominar clarament la primera meitat. En el minut 18, Àlex Pla va aprofitar una jugada assajada en un córner per anotar amb una rematada creuada. El Llagostera no va reaccionar, ja que no generava cap mena de notícia en atac, davant d’uns potablava que van gaudir d’alguna ocasió més per duplicar l’avantatge, liderats per un actiu Raíllo a la punta de llança.

Canvi de tendència

Els llagosterencs, però, van resistir i se’n van anar al descans només amb un gol per sota. Després de la represa es van revitalitzar. Amb l’entrada de Nahuel i Adri Lledó els va canviar la cara i en tres minuts –del 59 al 62– van colpejar per culminar la remuntada. Primer, Aimar, aprofitant una badada defensiva dels locals, va marcar amb un xut creuat arribant des de segona línia, i, posteriorment, Gil Muntades, amb una bona jugada individual i un xut centrat que el porter local Andrés tampoc va poder refusar, van capgirar el resultat. L’última mitja hora va tornar a ser de domini pratenc, amb els locals a la recerca de l’empat; l’ocasió més clara va ser una rematada en pròpia porteria d’Adri Lledó, que intentant refusar una centrada va enviar la pilota al travesser. Finalment, el Llagostera va saber aguantar i es va emportar tres punts que semblaven impossibles en el descans.

Penso que és el millor partit que hem fet fins ara, però la segona B té aquestes coses
Pedro Dólera
TÈCNIC DEL PRAT
Crec que la nostra victòria no és justa perquè el Prat ha estat superior en la primera part