Champions

Un frenesí ho iguala tot

Grup H. El València va remuntar el resultat advers en els últims 25 minuts i el Chelsea va igualar un 1-4 a partir de l’expulsió de dos rivals

VALÈNCIA 4 LILLA 1

VALÈNCIA:Cillessen, Garay, Paulista, Gayá, Wass, Parejo, Txerixev (Ferran Torres, 30’), Kondogbia, Lee Kang-In (Vallejo, 54’), Rodrigo (Gameiro, 93’) i Maxi Gómez.LILLA:Maignan, José Fonte, Soumaoro (Bamba, 89’), Çelik, Gabriel, Bradaric, André (Araujo, 80’), Soumaré, Yazici (Renato, 74’), Remy i Osimhen.GOLS:0-1 (25’) Osimhen. 1-1 (66’) Parejo, de penal. 2-1 (82’) Soumaoro, en pròpia. 3-1 (84’) Kondogbia. 4-1 (90’) Torres.ÀRBITRE:Karasev.T.G.:als locals Garay i Wass; als visitants Fonte, Gabriel, Bradaric i André.

Chelsea 4 ajax 4

CHELSEA:Kepa, Azpilicueta, Marcos Alonso (James, 46’), Zouma, Tomori, Kovacic (Batshuayi, 87’), Jorginho, Mount (Hudson-Odoi, 60’), Pulisic, Willian i Abraham.AJAX:Onana, Blind, Tagliafico, Veltman, Mazraoui, Martínez, Ziyech (Álvarez, 72’), Van de Beek , Tadic, Promes i Neres (Schuurs, 72’).GOLS:0-1 (2’) Abraham en pròpia porta. 1-1 (4’) Jorginho, de penal. 1-2 (20’) Promes. 1-3 (35’) Kepa, en pròpia. 1-4 (55’) Van de Beek. 2-4 (63’) Azpilicueta. 3-4 (71’) Jorginho, de penal. 4-4 (74’) James.ÀRBITRE:Rocchi.T.G.:Azpilicueta i Tomori; i Promes.T.V.:Blind (68’) i Veltman (69’) per doble groga.

Una plètora de gols va provocar la igualtat en el grup H amb tres equips empatats al capdamunt de la taula. El València va patir de valent perquè perdia a casa i es va sobreposar anotant-ne quatre en 25 minuts. El Chelsea tenia el partit perdut però la seva empenta, a partir de jugar amb dos homes més, va provocar l’empat.