Champions

El Madrid aplana el camí i Rodrygo desperta passions

Champions. El jove brasiler marca un doblet en els primers 7 minuts i acaba fent ‘hat-trick’ per noquejar un Galatasaray que marxa escaldat

R. MADRID 6 GALATASARAY 0

REAL MADRID:Courtois, Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo (Mendy, 42’), Casemiro (Modric, 60’), Fede Valverde, Toni Kroos, Rodrygo, Hazard (Isco, 68’) i Benzema.GALATASARAY:Muslera, Mariano, Luyindama, Marcão, Nagatomo (Buyuk, 88’), Nzonzi (Bayram, 46’), Seri, Lemina, Feghouli, Babel i Florin Andone (Donk, 46’).GOLS:1-0 (4’) Rodrygo. 2-0 (7’) Rodrygo. 3-0 (14’) Sergio Ramos de penal. 4-0 (45’) Benzema. 5-0 (81’) Benzema. 6-0 (92’) Rodrygo.ÀRBITRE:Felix Zwayer (alemany). Grogues a Valverde, NZonzi i Babel

PSG 1 BRUGES 0

PARIS SAINT-GERMAIN:Keylor Navas, Colin Dagba, Thiago Silva, Kimpembe, Juan Bernat, Marquinhos, Gueye, Verratti (Sarabia, 90’), Di María, Mbappé (Draxler, 83’) i Icardi (Cavani, 72’).BRUGES:Mignolet, Odilon, Mechele, Deli, Federico Ricca, Edson Álvarez Balanta, Rits (De Ketelaere), Vanakken, Diatta (Schrijvers, 77’), Dennis i Okereke (Diagne, 66’).GOLS:1-0 (21’) Icardi.ÀRBITRE:Bobby Madden (escocès).COMENTARI:El senegalès Diagne va errar un penal a menys d’un quart d’hora del final que hauria pogut neutralitzar la diana de Mauro Icardi, titular novament en detriment d’Édinson Cavani.

Aquesta vegada va sortir com un cicló, i abans del quart d’hora, el Real Madrid va atropellar el Galatasaray, per evitar ensurts i per catapultar una mica més la figura d’un Rodrygo Goes que ha entrat amb el peu dret al Santiago Bernabéu. Ja aclamat pel públic blanc, el jove extrem paulista va trigar tan sols 7 minuts a clavar dues puntades al partit, totes dues aprofitant centrades des de l’esquerra de Marcelo i propiciant que l’afició blanca entonés el seu nom quan minuts més tard Toni Kroos va ser tombat just quan creuava el límit de l’àrea. Tot i el clamor popular, però, va ser Sergio Ramos l’encarregat d’enganyar Fernando Muslera amb la seva habitual execució a l’estil panenka.

Amb l’única taca de la substitució de Marcelo abans en la primera part, per problemes físics, el Real Madrid va domesticar a plaer un Galatasaray de poca oposició, que abans del descans va presenciar sense resposta com, de nou Rodrygo, amo de l’escena, recuperava una pilota en zona de definició per servir-la a plaer a un Karim Benzema sempre generós en detalls de qualitat i que va aprofitar l’assistència del brasiler de 18 anys per foradar una mica més la porteria de Muslera i la moral del conjunt turc.

Amb moltes menys arribades que en el partit disputat a Istanbul, Fatih Terim va intentar corregir coses en el pas pels vestidors, donant entrada a Bayram i Donk, però el Galatasaray va estar sempre lluny de competir un partit en què Benzema fent doblet i Rodrygo hat-trick van posar la sentència aprofitant una passada de no franca, ara de Carvajal. Després de les angoixes inicials en la Champions, el Madrid va poder gaudir d’una de les nits més plàcides des de principi de temporada al Santiago Bernabéu i deixar pràcticament segellat el seu accés a vuitens.