Champions

El City, dos anys sense futbol europeu

Futbol. La UEFA ha decidit sancionar el club de Manchester per incompliments amb el ‘fair play’ financer

El Manchester City ha estat exclòs de competicions europees per les properes dues temporades. Segons ha fet saber aquesta tarda la UEFA a la institució skyblue, una investigació que tenia en curs conclou que el vigent campió de la Premier League ha incomplert les normes del Fair Play Financer, fet pel qual el màxim organisme del futbol europeu ha decidit imposar també una multa de 30 milions d’euros a la institució mancunian.

Segons la investigació, el club hauria comès infraccions greus en exagerar els seus ingressos de patrocini en els seus balanços entre el 2012 i el 2016.

El Manchester City, que està “decebut però no sorprès” per una decisió que considera molt “perjudicial” per als seus interessos, disposa encara de la possibilitat d’apel·lar la sentència al TAS, però en cas de confirmar-se, no podrà participar de cap competició europea la temporada 2020/21 ni la 2021/22 (sempre i quan s’hi classifiqui), un cop dur per a l’ambiciós projecte propietat del xeic Mansour bin Zayed.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)