Champions

L’Atlético davant el factor Anfield

Champions. Els madrilenys intentaran conservar l’1-0 de l’anada en un estadi on el Liverpool no ha caigut amb Klopp

Des de l’arribada de Jürgen Klopp a Liverpool l’any 2015, Anfield és inexpugnable. A casa seva, el Liverpool no ha perdut ni un sol partit de Champions amb el preparador alemany. És cert que l’Atlético amb un empat en faria prou, fins i tot perdent per la mínima i amb gols de tots dos, però les estadístiques exemplifiquen la difícil empresa que tindrà aquest vespre el conjunt del Cholo Simeone per conservar el gol d’avantatge aconseguit per Saúl Ñíguez al Wanda Metropolitano.

Amb Klopp a la banqueta, l’equip red ha aconseguit 11 victòries i tan sols quatre empats entre les quatre parets del seu temple, on el Barça va claudicar l’any passat tenint el triple d’avantatge que l’Atlético. “Estic segur que alguns jugadors de l’Atlético no han jugat en un estadi com Anfield i tant de bo que puguem utilitzar aquest ambient a favor nostre”, va exclamar ahir Jürgen Klopp, que va avançar que el seu capità, Jordan Henderson, està recuperat per jugar i que no podrà disposar del seu porter titular, Alisson. Al mateix temps, el tècnic alemany va elogiar João Felix, un dels absents en l’anada. “És jove i increïble, té habilitat i és intel·ligent, hem d’intentar que no estigui còmode”, va analitzar.

“Sabem que és un rival que ens farà patir, però també que tindrem possibilitats al contraatac perquè el Liverpool és un equip que sol jugar amb la línia defensiva molt avançada”, va intuir ahir Diego Pablo Simeone, esperançat que els aficionats de l’Atlético que s’han desplaçat fins a Merseyside podran accedir a Anfield per donar-los suport. “Espero que es jugui amb públic, per al Liverpool seria just poder gaudir del suport de la seva afició”, va reclamar el mateix Simeone.

FRASES

Hi ha jugadors de l’Atlético que no han jugat mai en un ambient com Anfield. Ho hem d’aprofitar
Jürgen Klopp
ENTRENADOR DEL LIVERPOOL
Sabem que el Liverpool ens farà patir però també que tindrem possibilitats al contraatac
Diego Pablo Simeone
ENTRENADOR DE L’ATLÉTICO
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)