Internacional

Pep Guardiola, solidari

Crisi coronavirus. El tècnic ha donat un milió d’euros per a lluitar contra la COVID-19 i fer front a la crisi sanitària del país. El de Santpedor ha fet lliurament dels diners a la Fundació Àngel Soler Daniel

Pep Guardiola ha tornat a mostrar la seva vessant més solidària en un moment de crisi. El tècnic ha donat un milió d’euros per a lluitar contra el coronavirus. L’aportació del preparador de Santpedor pretén col·laborar en la situació d’emergència sanitària per la COVID-19. L’ex entrenador blaugrana ha fet lliurament dels diners a la Fundació Àngel Soler Daniel, entitat gestionada pel Col·legi de Metges de Barcelona. La quantitat donada servirà per a la compra de material i equipament sanitari per a combatre la malaltia davant la creixent demanda.

El material es repartirà per tota Catalunya en funció de les urgències que tinguin els centres mèdics i les residències d’ancians, el col·lectiu més necessitat i més vulnerable pels efectes de la malaltia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)