Champions

El Barça - Nàpols es jugaria el 8 d’agost

Champions League. La UEFA ja hauria establert el calendari pel que queda de competició

Segons una informació d’Sky Italia, la UEFA ja ha dissenyat el calendari dels partits de vuitens, quarts, semifinals i la final l’edició 2019/20 de la Champions League, que s’han de disputar, si l’evolució de la pandèmia de coronavirus ho permet, el pròxim mes d’agost. Tots es jugaran, en principi, a porta tancada. Així, el Camp Nou acollirà el duel de tornada de vuitens entre el Barça i el Nàpols el dissabte 8 d’agost. L’equip blaugrana mirarà de superar l’empat a un de l’anada, a San Paolo.

La Champions es reprendria, però, el divendres 7 d’agost, amb el Juventus-Olympique de Lió i el Manchester City-Reial Madrid. El dia 8, a més del Barça-Nàpols, també es jugaria el Bayern-Chelsea. Els dies 11 i 12 d’agost, dimarts i dimecres, es disputarien els partits d’anada dels quarts de final, mentre que el 14 i el 15 d’agost, divendres i dissabte, els partits de tornada.

El dimarts 18 i el dimecres 19 es jugarien l’anada de les semifinals i el divendres 21 i el dissabte 22 d’agost, la tornada. La final, està fixada per al dissabte 29 d’agost, i es juagrà a l’estadi Ataturk d’Istanbul.

L’endarreriment de dates provocarà, per altra banda, l’ajornament de l’inici de l’edició de la Champions 2020/21 fins al mes d’octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)