Champions

Brillant debut del Sevilla a Stamford Bridge

Champions. Va fer mèrits per guanyar i va obtenir un punt important a Londres

Chelsea 0 Sevilla 0

CHELSEA:Mendy, James, Thiago Silva, Zouma, Chilwell; Kanté, Jorginho (Kovacic, 65’); Pulisic (Callum Hudson-Odoi, 90’), Havertz, Mount (Ziyech, 62’); Werner (Abraham, 90’).SEVILLA:Bono; Acuña, Diego Carlos, Sergi Gómez (Jordán, 33’), Navas; Gudelj, Fernando, Rakitic (Franco, 80’); Suso (Oliver, 57’), Ocampos, De Jong ( En-Nesyri, 80’).GOLS:cap.ÀRBITRE:Davide Massa (Italià) T.G: Jorginho (14’); Mount (37’). Acuña (43’); Chilwell (64’); Jordan (87’)t.

El Sevilla és un equip en creixement continu. Ho va demostrar guanyant l’Europa League fa dos mesos. Ho va tornar a demostrar en la final de la supercopa d’Europa davant el tot poderós Bayern de Munic. Un títol que no va poder aixecar per la seva mala fortuna en els metres finals. La fam competitiva dels de Lopetegui està fora de dubtes. Ahir a Stamford Bridge no va ser una exempció. Moments de molt bon futbol del visitants que van empetitir un Chelsea que, malgrat la seva inversió en el mercat, no va ser superior a l’equip andalús. I és que una cosa són els noms i una altra l’estructura de conjunt. El Sevilla és un equip en majúscula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)