Champions

L’Atlético, ferm cap a vuitens

Champions. Els ‘colchoneros’ van competir de manera excel·lent per segellar la classificació amb gols de Mario Hermoso i Carrasco

R. SALZBURG 0 ATLÉTICO 2

R.SALZBURG:Stankovic; Kristensen, Andre Ramalho, Wober (Onguene, 90’), Ulmer; Junuzovic, Mwepu (Sucic, 89’), Berisha, Szoboszlai (Okugawa, 90’); Daka (Okafor, 73’), Koita (Adeyemi, 79’).ATLÉTICO:Oblak; Trippier, Savic, Felipe, Hermoso; Llorente (Lodi, 90’), Koke, Saúl (Herrera, 63’), Carrasco (Lemar, 88’); Joao Félix (Torreira, 88’), Luis Suárez (Correa, 63’).GOLS:0-1 (39’) Mario Hermoso; 0-2 (85’) Carrasco.ÀRBITRE:Anthony Taylor T.G: Simeone (41’); Hermoso (45’); Savic (60’); Ramalho (73’).

L’Atlético de Madrid va treure el seu esperit més competitiu per classificar-se per a vuitens. Els colchoneros només necessitaven un empat, però van aconseguir la victòria no sense patiments. Les coses fàcils no estan a l’abast ni en l’ADN d’un equip que ha viure una mena de purgatori abans d’esclatar de joia. En la primera mitja hora de partit el Salzburg va pressionar de valent un Atlético que jugava molt incòmode. Només la manca de punteria dels austríacs en els metres finals i la fermesa defensiva madrilenya van evitar el pitjor. El duel es va desendollar amb una jugada a pilota aturada abans del descans. Carrasco treia una falta i Mario Hermoso rematava de cap per fer el primer. Alleugeriment de Diego Simeone a la banda i premi per dos futbolistes que estan protagonitzant una gran temporada: Carrasco i l’excentral de l’Espanyol. Precisament, el duel es va tancar en el tram final amb un gol precís de Carrasco amb assistència prèvia de Correa. L’Atlético de Madrid estava amb tot mereixement a vuitens de final. Patiment amb premi. Pur conjunt colchonero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)