Girona

Francisco: “Guanyar ens permetria créixer més enllà de la classificació”

Girona. El tècnic del conjunt blanc-i-vermell ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia del partit que demà el seu equip disputarà contra el Rayo Vallecano a Montilivi (19:00h)

L’entrenador del Girona, Francisco Rodríguez, ha atès als mitjans de comunicació en la roda de premsa telemàtica prèvia a l’enfrontament que el seu equip disputarà demà a Montilivi contra el Rayo Vallecano, un rival directe en la lluita per accedir en les posicions de play-off. Després d’encadenar contra el Logroñés el tercer triomf en la lliga, l’andalús no vol excessos d’eufòria entre els seus jugadors i avisa de la visita d’un equip madrileny amb molt potencial:

La bona ratxa

“Ens tocava encadenar victòries per sortir d’una zona complicada on estàvem fa quinze dies. No hem de pensar en això ja que demà és un partit diferent, ens toca repetir el bon treball o millorar-lo ja que sense això no superarem al Rayo. És el partit més important perquè és l’immediat i guanyar ens donaria molt”, ha comentat Francisco.

Guanyar i el ‘play-off’

“És un partit important, ja que és cert que estem empatats a punts, amb dinàmiques semblants i plantilles amb potencial, però hem de ser humils i ho dic perquè és el que hem de dir. Guanyar ens permetria seguir creixent més enllà de la classificació. El més important és veure com entrena l’equip, la competitivitat que hi ha i el sentiment que tothom vol jugar”, ha analitzat l’andalús.

Els gols de Stuani

“Teníem moltes ganes que estigués còmode, que recuperés la forma física i per això ho vam festejar tots. Stuani va fer els dos primers gols del curs però l’equip ja té 27 punts i això diu molt de l’equip. Stuani aportarà molt al col·lectiu i tan de bo continuï sumant gols”.

L’ansietat de Nahuel

“No em preocupa. Sabem la gana que té i el seu potencial. Entre tots intentem fer-li veure que fa un bon joc i aporta molt treball. Ens ajudarà molt com Pablo Moreno, Sylla, etc. Beneficia a l’equip la gana que demostra, seguirà tenint minuts i deixarà de tenir l’ansietat aquella de fer gol com tenen tots els davanters”. sentencia Francisco, que tot i no donar la llista de convocats pel duel va assegurar que Juanpe i Valery seran les dues úniques baixes i que, per tant, Aday Benítez estarà a plena disposició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)