Barça

Koeman: “L’eliminatòria amb el PSG, igualada”

El tècnic blaugrana veu equilibrat el duel de vuitens de Champions amb el conjunt francès. “Nosaltres també som un equip fort”, ha avisat l’holandès

El Barça ha vist com el creuament de vuitens de final ha estat un xic benèvol pels seus interessos. Ha evitat els últims dos campions: el Liverpool i el Bayern de Munic però es veurà les cares amb el PSG, de Neymar i Mbappé. Un conjunt, el francès, que té desat a la memòria la històrica remuntada del 2017 amb Neymar vestint de blaugrana amb aquell 6-1 màgic del Camp Nou.

“Sabíem que ens podia tocar un equip fort, ens ha tocat el PSG, però també és difícil per a ells perquè nosaltres també som un equip fort i veig una eliminatòria bastant igualada”, va explicar Koeman en declaracions als mitjans del Barça. “En els últims anys ha gastat molts diners per a tenir un equip que pot lluitar per títols grans com és la Champions i la temporada passada va arribar a la final, és un equip que ha d’estar sempre. Nosaltres també volem estar, veig un duel important i a més bonic”, ha destacat.

L’entrenador del Barça ha insistit en que veu una eliminatòria molt igualada. “És un sorteig difícil, però està al 50%. Ells voldran seguir en la Champions, igual que nosaltres. Ells tenen grans jugadors i nosaltres tenim grans jugadors, serà un partit atractiu, tant a Barcelona com a París”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)