Barça

Laporta, al Bernabéu

Barça.Cop d’efecte del precandidat que col·loca una pancarta publicitària gegant en una façana d’un edifici situat a 150 metres de l’estadi del Real Madrid amb el lema: “Ganas de volver a veros”

Joan Laporta sempre s’ha destacat per ser una persona impulsiva. Aquesta faceta del seu caràcter li ha jugat males passades però avui ha donat un cop d’efecte d’aquells que el convertiran en “trending topic” (el tema del moment) durant tota la jornada d’avui. El precandidat ha tingut la idea de col·locar una pancarta publicitària gegant en una façana d’un edifici situat a 150 metres de l’estadi del Real Madrid amb el lema: “Ganas de volver a veros”. En aquest sentit, el precandidat a la presidència del Barça busca recordar les nits màgiques que va viure sota la seva presidència amb golejades imponents com aquell 2-6 al Bernabéu. Ara, de moment, ja ha col·locat la seva cara al costat del Santiago Bernabéu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)