Tràmit resolt amb gols

Champions. El Barça de Lluís Cortés, amb dos gols de Graham Hansen i dos més de Lieke Martens, torna a golejar el PSV Eindhoven i es classifica per als vuitens de final

Barça 4 PSV EIndhoven 1

BARÇA:Cata Coll; Torrejón (Jana Fernández, 80’), Pereira, Mapi León, Melanie (Falcón. 72’); Vicky Losada (Oshoala, 72’), Alèxia, Aitana; Martens (Bruna Vilamala, 80’), Jenni Hermoso i Graham Hansen (Mariona, 72’).PSV:Van Veenendaal; Bross (Van Dooren, 54’), Van den Berg, Nouwen, Jean (Coolen, 66’); Levels, Harrison (Foederer, 66’) (Brugts. 87’), Biesmans (Snellenberg, 87’), Van Schoonhoven; Kuijpers i Smits.GOLS:1-0, Hansen (3’). 2-0, Martens (40’). 3-0, Hansen (61’). 4-0, Martens (75’). 4-1 Smits (90’).ÀRBITRE:Ivana Projkovska. T.G.: A Mapi León i Van den Berg.

Una altra golejada del Barça de Lluís Cortés contra el PSV i classificació per als vuitens de final de la Champions en un partit calcat al de l’anada. Superioritat blaugrana tot i jugar alguns moments a mig gas, amb dos gols en cada part i les holandeses fent el de l’honor en l’últim moment del partit.

Si les d’Eindhoven tenien alguna esperança de remuntada, aquesta es va acabar ben aviat. Només s’havien jugat tres minuts quan Caroline Graham Hansen feia el primer gol del Barça. El va marcar amb un bon xut creuat que la portera holandesa només va seguir amb la mirada. Amb tot resolt i les blaugrana trobant-se molt còmodes sobre la gespa del Johan Cruyff, va arribar el segon gol poc abans del descans. Una bona centrada de Vicky Losada va acabar amb gol de Lieke Martens. La rematada, molt semblant a aquella famosa de Cruyff contra l’Atlético de Madrid.

Ja en la segona part, Graham Hansen va fer el tercer gol amb un altre xut creuat després d’una recuperació blaugrana quan les holandeses sortien amb pilota. Recuperació d’Alèxia Putellas i conducció i assistència d’Aitana Bonmatí. Doblet de la noruega i també doblet de Martens, que va fer el quart gol, de cap, a la sortida d’un córner. Smits va fer el de l’honor de les holandeses en l’últim minut d’un partit que va tenir el debut europeu de dues jugadores del planter del Barça: Bruna Vilamala i Jana Fernández.

El sorteig dels vuitens de final es farà el 16 de febrer.