Espanyol

Inici d’any amb desfeta i contra els elements

2a divisió A. L’Espanyol veu com salta pels aires la seva gran ratxa de cinc victòries consecutives en un partit gris a Las Palmas i marcat per la inexplicable expulsió de Lluís López a instàncies del VAR

Las Palmas 1 Espanyol 0

LAS PALMAS:Álex Domínguez; Álvaro Lemos, Álex Suárez, Eric Curbelo, Dani Castellano; Javi Castellano; Rober (Maikel, 82’), Kirian (Mendes, 82’), Sergio Ruiz (Aridai, 70’), Benito Ramírez (Fabio, 65’); Araujo (Eduardo Espiau, 70’).ESPANYOL:Diego López; Óscar Gil (Wu Lei, 80’), David López, Lluís López, Pedrosa; Keidi Bare (Fran Mérida, 46’), Darder (Campuzano, 88’); Embarba (Cabrera, 49’), Melendo (Melamed, 46’), Puado, Raúl De Tomás.GOLS:1-0 (25’) Rober.ÀRBITRE:Ocón Arraiz. T.G.Lemos (35’); Sergio Ruiz (65’); Diego López (66’); Javi Castellano (75’)Leandro Cabrera (79’); Edu Espiau (92’); Méndez (94’); Álex Domínguez (95’) ; . T.V. Lluís López (48’).

L’Espanyol ha començat l’any amb mal peu. Els catalans han posat fi a la seva bona ratxa de cinc partits consecutius guanyant amb una derrota a Las Palmas. Els blanc-i-blaus no han tingut el seu dia. Partit massa gris i amb moltes imprecisions. No s’ha vist aquell Espanyol impermeable, competitiu i ferotge en totes les línies. L’equip ha estat massa tou, però ha vist com també ha lluitat contra els elements. Lluís López ha estat expulsat tot just iniciar la segona part en una vermella dictaminada des del VAR i discutibles vistes les diverses repeticions. El futbol s’ha convertit en una fira i l’arbitrarietat del VAR ha desnaturalitzat el futbol de tal manera que els futbolistes ja no saben quan un mínim contacte, o fins i tot inexistent, el pot portar de camí cap als vestidors de manera prematura. L’expulsió de Lluís López entra en el dossier de les expulsions X. Top Secret que només entenen els que formen part de la sacrosanta institució del VAR.

L’Espanyol no ha estat fi i jugar amb un home menys durant tota la segona part ha estat plom a les ales. L’Espanyol ha vist com Rober ha aprofitat un desajustament defensiu, amb possible falta del conjunt local, per avançar els locals amb un gran gol. Un minut abans, RDT ha gaudit d’una magnífica ocasió per avançar els visitants.

Amb el marcador en contra, el poc futbol i la inferioritat numèrica, el partit s’ha posat molt costerut. Melendo ha fet l’empat amb un potent xut ajustat al pal, però, de nou, el VAR ha revistat la jugada rebobinant l’acció del gol i descobrint un fora de joc vint segons abans del gol per una fora de joc de RDT. Aquesta ha estat l’única espurna de felicitat d’un partit gris de l’Espanyol pel seu joc però, també, pels elements externs.

Aquesta derrota compromet el lideratge de l’Espanyol que avui podria retornar al Mallorca en cas de triomf davant l’Oviedo en el partit d’aquesta nit (21 h.) al Carlos Tartiere.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)