Espanyol

David López: “L’expulsió? L’àrbitre no sap ni que ha xiulat”

La polèmica. El capità blanc-i-blau es mossega la llengua i evita fer valoracions de l’arbitratge d’Ocón Arraiz avui a Las Palmas. “Dos errors greus ens perjudiquen: el del gol i l’expulsió”

David López ha mostrat el seu empipament tot just acabar el partit per l’arbitratge d’Ocón Arraiz. El capità blanc-i-blau ha assenyalat dos errors del col·legiat en el gol de Rober, per falta prèvia d’un jugador local, i l’expulsió de Lluís López a instàncies del VAR. “Dos errors greus ens perjudiquen: el del gol i l’expulsió”, ha declarat. “Era falta en el gol de Rober. No vull parlar de l’arbitratge ni volem perdre el temps en això. Hem comès errors que no podíem cometre”, ha dit el futbolista que s’ha mossegat la llengua davant la càmera de televisió per evitar una sanció disciplinària. “L’expulsió? No ho sap ni ell. És millor no parlar de l’àrbitre”, ha insistit.

Uns minuts més tard, també ha parlat pels mitjans del club. El to ha anat en la mateixa direcció però més autocrític amb el joc de l’equip. “Avui en dia no es pot parlar dels àrbitres. Prefereixo parlar dels nostres errors, que són coses que si podem gestionar, i que no podem cometre. Havíem fet partits extraordinaris i avui no ha sigut així. Cal mirar endavant i seguir”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)