Bundesliga

El Bayern es posa en mans de Julian Nagelsmann

Bundesliga. El club bavarès anuncia l’arribada del tècnic del RB Leipzig, per qui hauria pagat uns 25 milions d’euros

Cop d’efecte del Bayern de Munic, que dies després de conèixer que Jans Dieter Flick no dirigiria l’equip la temporada vinent, aparentment per la possibilitat d’agafar les regnes de la selecció alemanya, ha anunciat el fitxatge del prometedor Julian Nagelsmann fins al 2026. El jove entrenador del RB Leipzig, que tenia contracte amb el club de la Baixa Saxònia fins el 2023, li hauria costat al conjunt muniquès al voltant de 25 milions d’euros segons ha publicat el diari Bild, el que seria una xifra rècord pel fitxatge d’un entrenador.

“Nagelsmann representa una nova generació d’entrenadors i malgrat la seva joventut (33 anys), ja té una carrera impressionant, estem convençuts que amb la seva arribada donarem continuïtat als èxits de les darreres temporades”, ha dit el president del club, Herbert Hainer.

Als seus 33 anys, Nagelsmann emprendrà la seva tercera experiència a les banquetes de la Bundesliga després de passar pel Leipzig i anteriorment pel Hoffenheim, on va debutar amb tan sols 28 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)