1a divisió

El Madrid fa curt amb el triomf

1a divisió. L’equip de Zidane acaba traient l’amor propi en un molt mal partit i aconsegueix remuntar el resultat tot i que no li serveix de res per la victòria de l’Atlético de Madrid

Madrid 2 Vila-real 1

MADRID:Courtois; Odriozola, (Nacho, 68’) Militao, Varane, Miguel Gutiérrez (Marcelo, 68’); Casemiro (Mariano, 68’), Fede Valverde, Modric; Marco Asensio (Isco, 56’), Vinícius (Rodrygo, 56’) i Benzema.VILA-REAL:Rulli; Mario Gaspar, Raúl Albiol, Pau Torres, Pedraza; Capoue (Coquelin, 66’), Parejo, Manu Trigueros (Moi Gómez, 86’); Yeremi, Bacca (Peña, 66’) i Gerard Moreno.GOLS:0-1 (20’) Yeremi Pino. 1-1 (87’) Benzema. 2-1 (92’) Modric.ÀRBITRE:Munuera Montero.PÚBLIC:Sense públic a l’Alfredo di Stefano, a porta tancada.

El Madrid va acabar fent la seva feina però no va poder veure completada la fita de proclamar-se campió de lliga perquè el Valladolid no va empatar el resultat contra l’Atlético. El conjunt blanc va tornar a fer un molt mal partit en el moment decisiu de la temporada però va treure l’amor propi i es va emportar els tres punts amb dues dianes en el tram final de l’enfrontament.

El bagatge en el primer temps de l’equip blanc va ser nefast. Superats al mig del camp, l’equip feia el que podia a través de les fuetades de Benzema, que tampoc va poder actuar en gaires accions en el primer temps. A més, va rebre la primera clatellada, després d’un avís de Bacca, en una gran acció de Yeremi Pino que va definir molt bé davant la sortida de Courtois. El Madrid va encaixar la diana tres gols després de conèixer que l’Atlético perdia però ni tan sols això li va servir per esperonar-se en un segon temps en què va tornar a aparèixer a còpia d’orgull. Benzema va signar l’empat amb un golàs al fons de l’escaire aprofitant una escapada de Rodrygo mentre que Modric va acabar signant la infructuosa victòria en una altra definició encertada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)