Eurocopa

Suècia buscarà la primera victòria contra el líder del grup

Grup E.

Suècia Eslovàquia

SUÈCIA:Olsen; Krafth, Lindelof, Danielson, Augustinsson; Larsson, Olsson, Forsberg, Claesson o Kulusevski; Isak i Berg.ESLOVÀQUIA:Dubravka; Pekarik, Satka, Skriniar, Hubocan; Kucka, Hromada; Haraslin o Duris, Hamsik, Mak i Duda.HORA I TV:15 hores. Cuatro.ÀRBITRE:Daniel Siebert (Alemanya).ESTADI:Krestovski (sant Petersburg.

Suècia i Eslovàquia obriran el foc en la jornada de l’Eurocopa d’avui divendres, en l’únic partit del grup E, el grup d’Espanya. Els altres dos partits del dia seran el Croàcia-República Txeca i l’Anglaterra-Escòcia, tots dos del grup D.

Els suecs estan obligats a sumar els tres punts després d’aconseguir un treballat i meritori empat contra Espanya en el primer partit. La bona notícia pel conjunt nòrdic és que recupera Dejan Kulusevski. El futbolista de la Juventus torna a l’equip després d’haver superat el seu positiu per Covid. Mattias Svanberg també ha superat el coronavirus però la seva participació és menys clara. Al davant hi haurà una Eslovàquia que és la sorprenent líder del grup E. Als eslovacs els hi valdria l’empat per ser virtualment equip de vuitens de final després d’haver donat la sorpresa en el primer partit contra Polònia.

Hamsik serà de nou el far d’Eslovàquia, mentre que Suècia confia en l’olfacte golejador d’Isak. El davanter de la Real Societat, coses de la vida, va marcar el seu primer gol com a internacional precisament contra Eslovàquia el 2017.

La idea és tenir més pilota que el dia del partit contra d’Espanya i controlar més el partit
Janne Anderson
SELECCIONADOR DE SUÈCIA
Suècia té un gran bloc i ho van demostrar contra Espanya. L’empat ens podria valdre, però l’objectiu ha de ser la victòria
Stefan Tarkovic
SELECCIONADOR D’ESLOVÀQUIA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)